Phoenix Urnen®
 
Unieke
Handbeschilderde
Sierurnen

 

.
  Naar www.phoenixurnen.nl
 
 
De Maatwerk Urn (handbeschilderd)
 

“Maatwerk Urn” van Phoenix Urnen www.maatwerk-urn.nl

*A. Een eigen ontwerp decoratie

Bij Phoenix Urnen is het ook mogelijk om door onze plateelschilder / ontwerper Michaël van de Sande een geheel eigen decoratie naar wens van de familie te laten uitvoeren, bijvoorbeeld met de afbeelding van de rouwkaart als uitgangspunt. Maar ook een favoriete bloem, de eigen hond of kat, of de hobby of het beroep van de overledene kan een inspiratiebron zijn voor het uitvoeren van zo’n eigen decoratie. Daarbij kan er eventueel ook een tekst met de naam en geboorte-/overlijdensdatum op de urn geschilderd worden (op de voor- of achterzijde).

*B. Vrijblijvende ontwerpschets

Overweegt u om zo’n eigen decoratie te laten uitvoeren, dan kunt u ook eerst vragen om een ontwerpschets te laten maken, zodat u een idee krijgt van hoe de decoratie op de urn er ongeveer uit komt te zien. Het laten maken van zo’n eerste ontwerpschets is uiteraard geheel vrijblijvend, en verplicht u tot niets. Hieronder ziet u een voorbeeld van een ontwerpschets, waarbij de familie graag een urn met Fresia’s wilde hebben. Vervolgens is Michaël van de Sande daarmee aan de slag gegaan. Hij heeft eerst een potloodschets gemaakt. Die heeft de familie bekeken, en na het akkoord van de familie heeft hij de urn met Fresia’s gedecoreerd, met een fraaie kleurrijke urn als resultaat.

Phoenix Urnen® - Ontwerpschets - www.maatwerk-urn.nl

 

Voorbeeld speciaal-opdracht ontwerpschets en de uitvoering (Urn Fresia’s)

*C. Een eigen model urn

Naast een eigen decoratie bieden wij ook de mogelijkheid om een eigen model urn door ons te laten maken. Deze wordt dan naar uw idee uitgevoerd door onze pottenbakker, die de urn geheel met de hand draait uit een speciale steengoed klei, waardoor de urn ook meteen gegarandeerd 100 % vorstbestendig is. De urn is dan ook geschikt voor plaatsing buiten in een urnentuin of buiten-columbarium. Na het maken van de urn wordt deze vervolgens met de hand beschilderd met de door u gewenste decoratie. Uiteraard kunt u ook gewoon een model urn kiezen uit ons ruime assortiment.

Informeer gerust geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden !

 
  

 

© Copyright Phoenix Urnen ®   |   webdesign: Br@m